• ban ner5
  • ban ner6
  • ban ner2

Што ние правиме?

  • aboutImg1

Нашата компанија е професионално производство и продажба на тефлонски претпријатија за производи од стакло влакна. Производите од тефлонски производи се широко користени во прибор за домаќинства, скара на отворено, сушење храна, пластично пакување, авијација, воздухопловство, автомобил, електроника, електрични апарати, изолација од висока температура, правење хартија, печатење и боење, облека, хемиска корозија и други полиња. Компанијата обезбедува повеќе класични производи и нови материјали за сите кои имаат потреба на пазарот. Нашата компанија обезбедува висококвалитетни производи и услуги за клиентите со ткаење, импрегнирање, посебни услови на процеси, одлична опрема и фина технологија за обработка.