• ban ner5
  • ban ner6
  • ban ner2

Çfarë ne bejme?

  • aboutImg1

Kompania jonë është një prodhim dhe shitje profesionale e ndërmarrjeve të produkteve me fibra qelqi PTFE. Produktet e serive PTFE përdoren gjerësisht në enët e gatimit shtëpiak, Barbecue në natyrë, tharjen e ushqimit, paketimin plastik, aviacionin, hapësirën ajrore, automobilin, elektronikën, pajisjet elektrike, izolimin me temperaturë të lartë, prodhimin e letrës, shtypjen dhe ngjyrosjen, veshjet, korrozionin kimik dhe fusha të tjera. Kompania ofron produkte më klasike dhe materiale të reja për të gjithë në nevojë në treg. Kompania jonë ofron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për klientët duke thurur, impregnuar, kushte të veçanta të procesit, pajisje të shkëlqyera dhe teknologji të përpunimit të imët.